מה יקרה אם….פתאום נגלה שאפשר גם אחרת.
נסתכל על מה שקורה לנו בחיים בצורה שונה, מזווית חדשה. ננקוט בגישה שיוצרת שותפות ונכונות לעשות צעד לקראת במקום לבנות חומה.
נעמיק את ההבנה והתקשורת בכל מערכת יחסים שנוצרת. נפתור התנגדויות ונגלה מה עוצר אותנו. נתמודד עם הפחד ונסתכל לו בעיניים.

הומניקיישן מזמינה אתכם להתחבר. להגשים. ליהנות במגוון סדנאות להתפתחות אישית. למצוא כלים פשוטים, חכמים, וקלים ליישום, שהופכים את המכשולים לאתגרים, את השגרה למלהיבה ואת המציאות לחוויה.

המסע שלך, מתחיל בך ואם הגעת לכאן, עשית את הצעד הראשון.

להתחבר. להגשים. ליהנות. - הדרך לשינוי גישה בחיים

סדנת מהות

סדנת מהות זה כמו להרכיב משקפיים – פתאום רואים טוב יותר. בכל...

סדנת OUTFIT

אם לא תאכל יבוא שוטר….אני חייבת לטעום את זה….אוף…כמה אכלתי…לא אוהבת את...

סדנת דואט

תוכנית אימון ייחודית שתסייע לכם לגלות איך למצוא זוגיות בקלות! השאיפה לזוגיות,...

סגנונות תקשורת

סדנת סגנונות תקשורת – פיתוח ייחודי כמה פעמים קרה לך שלא באמת...

שנינו ביחד

בכל רגע בתוך חייינו אנחנו נתקלים במצבים בהם ישנם אי וודאות, מתחים,...

Beat your fear

זה הזמן לצאת אל חוכמת הטבע, לאוויר הפתוח, למדבר, לגלות את העוצמות...

המנחים שלנו

לקוחות ממליצים

שירן מעוז
" כבוגרת סדנאות אני יודעת שלפעמים אפשר, ואף רצוי להניח את השגרה המוכרת בצד ופשוט לתת לעצמי לחוות, וזאת כדי לקבל... "
קרא עוד
לין כץ
" "בסדנת מעבר לחשש הצלחתי להתגבר על פחד שליווה אותי תקופה ארוכה. הפחד הזה הוביל אותי לדחוק חלומות ומטרות הצידה, לעשות... "
קרא עוד
יועד בוקר
" "אני שולט עכשיו באוכל ולא האוכל בי!" יועד, בוגר OUTFIT סיפר: "ראיתי פוסטים של בוגרים שהגיעו לתוצאות בלתי סבירות ואמרתי... "
קרא עוד

המנחים שלנו

עגלת קניות0
אין מוצרים בעגלה