יועד בוקר מספר על השתתפותו בסדנת אאוטפיט

יועד בוקר | סדנת אאוטפיט
יועד בוקר

"אני שולט עכשיו באוכל ולא האוכל בי!"
יועד, בוגר OUTFIT סיפר: "ראיתי פוסטים של בוגרים שהגיעו לתוצאות בלתי סבירות ואמרתי לעצמי גם לי מגיע. המשקל העודף הגביל אותי בהליכות, ריצות, עליה במדרגות ובאיך שאני רואה עצמי ולא כך ראוי שאתייחס לגופי.
כבר בתחילת הסדנה הבנתי כמה מעט אני משקיע בגוף שלי, כמה אנרגיה אני מבזבז סביב אוכל ואיך אני מגביל עצמי גם בתחומים אחרים. השלתי 16 קילו במהלך הסדנה ועוד 4 קילו נוספים בשבועיים לאחריה ומאז כבר כחצי שנה נשאר באותו איזור חיוג של משקל. הולך ורץ בקלות, בעליה במדרגות כבר לא מתנשף, התחלתי לצאת לטיולי שטח ובמיוחד אוהב את המראה שלי.
מה שהדהים אותי בתכנית היא התוצאה הבלתי סבירה שיצרתי לעצמי בכך שהפסקתי ליטול תרופות סטרואידים לאחר תלות יומיומית במשך 12 שנים רצוף – מאז אאוטפיט לא הזדקקתי לתרופות אפילו יום אחד כבר חצי שנה ברצף.
הפסקתי לאכול בגלל מתח כי ירד המתח. הפסקתי לאכול בגלל עצבים כי ירדו העצבים.
הפסקתי לאכול בגלל שעמום כי ירד השעמום. המחשבה האוטומטית על דברים בלתי סבירים בחיים הפכה למחשבה של הכל אפשרי.
איפה נרשמים?
כאן משאירים את הפרטים >>>  ואנחנו מיד איתך.

עגלת קניות0
אין מוצרים בעגלה