יגל ממליץ על סדנת דואט

יגל ממליץ על סדנת דואט
יגל לוי

אמל"ק: תרימו טלפון 📞 ושריינו מקום בסדנה הקרובה…אתמול!

אני שמעתי על "דואט" לאחר שכבר עברתי כמה סדנאות בארגון (אין חובה).
הגעתי ל"דואט" כיוןן שהתוצאות בחיים שלי בכל הקשור לזוגיות רומנטית לא שיקפו את הרצונות שלי.
כבר על ההתחלה הבנתי שבסדנה הזאת אין בולשיט.
תהיו מוכנים שיעיפו לכם את כל הסיפורים והתירוצים שלכם מהמח וימקדו אתכם בגישות ובפעולות הנדרשות על מנת ליצור את התוצאות אותן אתם רוצים להשיג.
הסיפור שלי היה – "לא טוב מספיק".
חשבתי שאני מיוחד…
אוי כמה שטעיתי…😅
לאחר 2 מפגשים הבנתי שהרבה מהמשתתפים/ות אוחזים באותה אמונה מחלישה.
הסתכלתי מסביב והאמת הייתי מופתע…😳
לא ראיתי אנשים "לא ראויים" או "לא מספיקים".
אותה פליאה גם הושמעה באוזניי ולא פעם אחת במהלך הסדנה.
במהלך הסדנא ראיתי איך הדרך להשגת התוצאות נבנית עבורי לבנה אחר לבנה – רק עניין אחד טריקי… קבלן הביצוע הוא אני ולא אף אחד אחר! 👷
היופי בסדנא הזאת היא הפרקטיקה, מתאמנים על התוכן כבר במהלך הסדנה.
כמות האסימונים שנפלו לי רבה מדי בכדי למנות, החל מהדפוסים המחבלים וסגנון-התקשורת שלי ושל הסובבים אותי ועד להבנה וההוכחה שב-99.9% מהמקרים היכולת ליצור דייט מהנה וכיפי לא קשורה למשיכה או "כימיה", זו פשוט בחירה.
*הסדנה הזאת מעמתת – אם אינכם מתכוונים להגיע נחושים להשיג את המטרה שלכם לנוכח כל קושי או אתגר פשוט אל תגיעו – אתם עדיין לא מוכנים.

🛠️ הכלים והגישות שרכשתי בסדנה מלווים אותי עד עצם היום הזה, וכן, אני בזוגיות…
בזוגיות עם אישה מהממת ומדהימה מכל הבחינות! 💓
זוגיות שפשוט לא היתה נוצרת אילולא אותם כלים וגישות.
בת הזוג שלי נגעה בכל המקומות הפגיעים שלי כבר מהפגישה הראשונה, מקומות מהם הייתי נמנע או בורח כל חיי הבוגרים.
בזכותי ובזכות הכלים למדתי לנשום רגע, להקשיב, להפריד בין פרשנות לבין עובדות, והכי חשוב… לשאול שאלות כשמשהו לא בהיר לי בניגוד ללהיפגע כאקט מניפולטיבי.
אז נכון הפחדים והחששות עודם שם, אך הם לא מנהלים אותי…
אני מתקשר אותם לבת זוג שלי בצורה אותנטית בלי לייפות ובלי להיות מנוהל תדמית – אני ניצב מולה – פגיע לחלוטין.
אחת התובנות החשובה ביותר ב"דואט" היא שהפגיעות שלנו היא דווקא מקור הכח שלנו 🌟 היא הרגע בו אנו החזקים ביותר.

אחרי שקצת הפחדתי אתכם/ן אשתף ש"דואט" היא בראש ובראשונה סדנה כיפית ומהנה באופן שקשה להסביר.
אולי ההסבר הטוב ביותר הם הרצון, ההתרגשות והציפיה למפגש הבא כבר בסיום המפגש הנוכחי (פעם בשבוע).
איילת (המנחה) מביאה איתה טונות של ידע וקילומטרים רבים של ניסיון בתחום האימון ובפרט בתחום האימון-הזוגי.
היא תדע לזהות מתי אתם מוותרים לעצמכם ותהיה שם כדי לתמוך, *באופן שאתם צריכים – לא באופן שאתם רוצים!
אגב – רובכם תקללו אותה רגע לפני שתתאהבו בה.
טיפ – תגיעו פתוחים וענווים ללמוד, להקשיב וללמוד, זה יקל על התהליך ויקצר את זמן עד להתאהבות (ושלא יהיה לכם ספק, היא תגיע 🙂

אני ובת זוגי צופים המון בתוכניות אהבה, כגון "חתונה ממבט ראשון" או "אהבה חדשה" וכו' וכו', המשפט שתמיד רץ לי בראש בכל חוסר תקשורת או פיצוץ בין בני הזוג הוא "יאאלה חבל שהם לא עברו את דואט! הם היו פועלים אחרת…"

עוד נקודה חשובה שאני מרגיש שכדאי לציין היא שגם יתר מערכות-היחסים בחיים שלי השתפרו משמעותית.
הכלים והגישות ב"דואט" אמנם ממוקדים באספקט הרומנטי אך הם ללא ספק חלק אינטגרלי בכל מערכות היחסים בחיינו (משפחה, חברים, עבודה וכו')
אני למשל יכול לומר שלאחר "דואט" אני חד-משמעית אח/בן/מנהל טוב יותר.

אני חושב שזה די מסכם את מה ש"דואט" עבורי.
אחת המתנות הכי טובות שיכולתי להעניק לעצמי.
סדנה משנת חיים ממש.

אם בא לכם להנות, לצחוק, להתרגש ועל הדרך ללמוד שזוגיות לא מוצאים אלא יוצרים – "דואט" היא הדרך הטובה ביותר.

יגל לוי
משתתף שרוצה לחזור בזמן 😉

עגלת קניות0
אין מוצרים בעגלה